Danmarks civile Hundeførerforening Harlev - fordi ...

  • Her er alle hunde velkomne
  • Her kan du træne og ha' det sjovt med din hund og klubbens øvrige medlemmer
  • Her får du gennem træning en lydig og velset hund

Her kan du læse om en afdeling der lægger stor vægt på kvaliteten af undervisningen og et hyggeligt samvær med hunden som interesseområde. DcH - Harlev er en lokalforening under Danmarks civile Hundeførerforening DcH, der er landets største hundesportsforening med ca. 13.000 medlemmer fordelt på 110 afdelinger.

I DcH-Harlev har vi som mål, at du gennem træning får en glad, lydig og vel tilpasset hund, som fungerer i harmoni med sin familie. Vi optager alle hunderacer uanset om de er stambogsførte eller ej, ægte eller uægte, store som små (undtagen de racer som er på den forbudte liste). Vores motto er, at alle hunde fortjener at blive aktiveret. En understimuleret hund bliver nemt en problemhund. Hunde, der keder sig, bruger nemlig ofte deres energi destruktivt.

I DcH Harlev lærer du at aktivere din hund på den rigtige måde, og hunden lærer at omgås andre hunde og mennesker positivt.

DcH - Harlev blev stiftet den 10. februar 1976. Det er vigtigt for os, ikke at vokse os større, end at vi hele tiden har tid til den enkelte hund/ fører, så der kan tilbydes individuel undervisning med udgangspunkt i hundens medfødte egenskaber. Vi har flere opgaver at varetage lige fra hvalpemotivation, kursushold og agility til problemhunde og konkurrencesport. DcH har et godt konkurrenceprogram, som vi benytter i DcH Harlev. Der er forskellige discipliner, så alle typer af hunde kan deltage.

Vi lægger stor vægt på hunden trivsel og sociale adfærd, så alle får mulighed for, at få en rigtig god familiehund, vi vil selvfølgelig gerne have så mange med i konkurrence, men har man ikke lyst til det er det også i orden.

Vi vil gerne have et godt klubliv, med forskellige sociale arrangementer hvor hele familien kan deltage. Arrangementerne spænder vidt. Eksempler er dyrlægebesøg, teoridag, træningsweekend, grillfest, fælles traveture, udflugter, natløb, julesjov og ikke at forglemme klubfest med pokaloverrækkelse til årets klubmestre.

Vi har altid et tilbud, der passer til netop dig, så du får lyst til at gå til træning med din hund. Hundetræning er din mulighed for at lære hvordan du får din hund til, at samarbejde med dig på en positiv måde. Konkret lærer du:

  • Hvilke kommandoer du skal bruge
  • Hvordan du lærer din hund disse kommandoer
  • Hvordan du lærer din hund at omgås mennesker og andre hunde
  • Hvordan du bedst aktiverer din hund så du undgår problemer

Nyheder

Sponsorer